Latvian Open

Latvian Open

Litevský florbalový turnaj, na který přijíždí hráči z celé Evropy. Odehrává se ve městě Valmiera, které se pyšní svou historií.

SPORT:FLORBAL
KATEGORIE: Dospělí - muži Dospělí - ženy
MĚSTO:Valmiera
Ročník turnaje
Datum zahájení
Datum ukončení
2013
23.08.2013
25.08.2013

Více informací o turnaji

Ensi syksynä 23.-25.8.2013 järjestetään Powerade Salibandyn huipputapahtuma jo yhdeksättä kertaa!  Suosittu turnaus toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Heidän ansiostaan turnaus on ilmainen kaikille osallistuville joukkueille.

Tapahtumassa on mukana mittava määrä joukkueita. Turnaukseen mahtuu mukaan noin 60 juniorijoukkuetta, joiden osalta sarjat ovat joka vuosi lähes täynnä. Miesten sarjan taso on perinteisesti ollut kova.  Viime vuonna mukana olivat kaikki kevään 2012 mitalijoukkueet Suomesta sekä nimekkäät joukkueet Balrog ja Helsingborg Ruotsista. 

Tapahtuma huipentuu miesten finaalipäivään sunnuntaina. Kovatasoiset pelit takaavat vauhdikkaan ja jännittävän tunnelman ja kun lisäksi juniorisarjojen voittajajoukkueet palkitaan erätauoilla, tunnelma on katossa!

Näiltä sivuilta saat kevään ja kesän aikana päivitettyä tietoa tapahtumasta. Ajantasaista tietoa saat myös turnauksen facebook sivuilla, kun käyt tykkäämässä www.facebook.com/poweradesalibandyturnaus
Salibandykentillä tavataan!

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář

Napsat komentář

Autor:
 
O nás Kontakty